Autor hormonska_veza2,

Konferencije

Ako ste propustili da učestvujete na konferenciji, pristup pojedinačnim predavanjima možete dobiti ovde.
jelena

Dobrodošle! - GRATIS

Jelena Pack Dipl. Naturopata

Dr. Sanja Toljan prod

Hormoni i Endometrioza

Dr. Sanja Toljan

Dr. Ana Lipowatz

Ishrana i emocije

Mag. Ph Ana Lipowatz

dr Slavica Vasiljević-4533

Potisnuta ženstvenost

Dr. Slavica Vasiljević

20150220_110907d

Holistički pristup zdravlju žene

Dr. Slavica Stefanović

Dr. Martina Bračun

Kako do željene trudnoće?

Dr. Martina Bračun

Screenshot (65)

Ishrana i metabolizam hormona

Mag. Maja Obrovac Glišić

DSC_1247_small

Miomi materice

Dr. Lejla Buko- Harmandic

Foto JPN

Kako se izlečiti?

Jelena Pack Dipl. Naturopata

Slika Glavna

Paket

Sve konferencije

O konferenciji

Regionalna online konferencija HORMONSKA VEZA je isključivo ženska konferencija koja okuplja veliki broj doktorki iz regiona, svake eksperta u svojoj oblasti a sve u cilju unapredjenja ženskog reproduktivnog zdravlja; ali i ogroman broj žena terapeutkinja, nutricionista, naturopata, fitoterapeuta i drugih specijalnosti.

Ovde su isključivo žene, zato što žene najbolje mogu da prepoznaju i razumeju problem reproduktivnog zdravlja, zato što žene najbolje znaju šta znači ciklus, menstruacija, trudnoća i izazovi društva sa kojima se sve žene susreću svakodnevno.

Zdrava žena je stub drustva, kada ona ne funkcionise svi ostali aspekti društva stradaju, pa tako i porodica i poslovno okruženje. Sve doktorke koje će učestvovati na konferenciji uz specijalizaciju klasične medicine pokrivaju i holistički, sveobuhvatni pristup ženi i sa puno empatije se odnose prema temama kao što su bolesti reproduktivnog sistema i hormonski poremećaji. Te savete i informacije kako da unapredite svoje reproduktivno zdravlje i rešite hormonske probleme ćete dobiti samo ovde, i imaćete priliku da svakoj od njih postavite otvoreno pitanje, za koje odgovore ne dobijate u svom Domu Zdravlja.

U vreme velikih pandemija, ubrzanog života, nerealnih očekivanja, tema ženskog zdravlja postaje sve važnija i tako i neophodnost da same naučimo kako da preduzmemo sve mere da unapredimo svoje zdravlje. Ova konferencija je edukativnog tipa a cilj konferencije je poboljšanje vašeg zdravlja, rešenje problema za koje ne znate rešenje, kao i povezivanje i deljenje iskustava sa drugim ženama.

Svrha konferencije

Na konferenciji ćemo govoriti o svim temama vezanim za reproduktivno zdravlje žene i hormonima. Koliko hormoni utiču na naše reproduktivno zdravlje i šta se dešava kada se suočavamo sa stanjima kao što su ciste, miomi, policistični jajnici, insulinska rezistencija, problemi sa štitnom zlezdom, endometroza, adenomioza, sterilitet, problemi nadbubrežnih žlezda. Koliko se naši hormoni odražavaju na nas ciklus, menstruaciju i ovulaciju? Takodje ćemo obuhvatiti hormonske promene koje žena prolazi od puberteta do postmenopauze i kako se to odražava na njeno emocijonalno i psihičko zdravlje. Veoma važna tema kojom se bavimo je kako da unapredimo svoju plodnost i kako da promenom navika i ponašanja osiguramo zdravu trudnoću. Šta sve možemo da uradimo da sprečimo pojavu bolesti i komplikacija a ukoliko je problem već tu, koji su najbolji načini lečenja. Želimo da zajedno širimo svestnost o problemima koji idalje važe za tabu teme, kao što npr. ženski libido ili sterilitet i utičemo na osvešćenje javnosti kao i medicinskog osoblja. Želimo biti ženstvene i uživati neometano u svojoj ženstvenosti.

Pročitajte članke o nama