Autor dev_admin,

Konferencija Obogaćena

Ako ste propustili da učestvujete na konferenciji, pristup pojedinačnim predavanjima možete dobiti ovde.
Dr. Sanja Toljan prod

Psiha i hormoni

Dr. Sanja Toljan

dr dijana pekic

Pobediti neplodnost

Dr. Diijana Hadžiomerović-Pekić

obogacena

Paket

Sva predavanja

O konferenciji

Regionalna konferencija OBOGAĆENA by ŽUTO UŽE je online konferencija namenjena ženama koja okuplja veliki broj stručnjaka iz regiona ali i EU, svakog eksperta u svojoj sferi a sve u cilju unapredjenja ženskog reproduktivnog zdravlja; veliki broj lekara različitih specijalnosti, energetskih terapeutkinja, psihologa i psihoterapeuta, genetičara, naturopata, nutricionista, savetnika za lični razvoj i drugih specijalnosti.

Zdrava žena je stub drustva, kada ona ne funkcionise svi ostali aspekti društva stradaju, pa tako i porodica i poslovno okruženje. Svi predavači na ovoj konferenciji rade sa ogromnim brojem žena i iz svog bogatog iskustva primenjuju sveobuhvatni/holistički pristup ženi i sa puno empatije se odnose prema temama kao što su bolesti reproduktivnog sistema i hormonski poremećaji. Specifične savete i informacije kako da unapredite svoje reproduktivno zdravlje i rešite hormonske probleme ćete dobiti samo ovde, imaćete priliku da svakome od njih postavite otvoreno pitanje, za koje odgovore ne dobijate u svom Domu zdravlja.

U vreme velikih pandemija, ubrzanog života, nerealnih očekivanja, tema ženskog zdravlja postaje sve važnija i tako i neophodnost da same naučimo kako da preduzmemo sve mere da unapredimo svoje zdravlje.

Ova konferencija je edukativnog tipa a cilj konferencije je poboljšanje vašeg zdravlja, rešenje problema za koje ne znate rešenje, kao i povezivanje i deljenje iskustava sa drugim ženama. Mi nismo feministkinje, mi smo ponosne što smo žene a ono što ćemo ovde naučiti je kako da maksimalno uživamo u svojoj ženstvenosti!

Svrha konferencije

Na konferenciji OBOGAĆENA ćemo govoriti o svim temama vezanim za reproduktivno zdravlje žene, hormonima i koliki je uticaj našeg psihološkog, emocijonalog i energetskog stanja na zdravlje. Koliko stres utiče na naše reproduktivno zdravlje i šta se dešava kada se suočavamo sa stanjima kao što su ciste, miomi, policistični jajnici, insulinska rezistencija, problemi sa štitnom zlezdom, endometroza, adenomioza, sterilitet, problemi nadbubrežnih žlezda, autoimune bolesti i mnoge druge. Koliko naše emocijonalo stanje utice na to da li ćemo prirodno ostvariti trudnocu i sta mozemo da uradimo da se psihološki smirimo? Takodje ćemo obuhvatiti hormonske promene koje žena prolazi od puberteta do postmenopauze i kako se to odražava na njeno emocijonalno i psihičko zdravlje. Veoma važna tema kojom se bavimo je kako da unapredimo svoju plodnost i kako da promenom navika u ishrani i ponašanja osiguramo zdravu trudnoću ali i kako emocijonalno da izadjemo na kraj sa neuspelim pokusajima vantelesne oplodnje ili postporodjajne depresije. Šta sve možemo da uradimo na energetskom nivou da sprečimo pojavu bolesti i komplikacija a ukoliko je problem već tu, koji su najbolji načini oslobadjanja od stresa i dovodjenja organizma u stanje emocijoalnog balansa. Želimo da zajedno širimo svestnost o problemima koji idalje važe za tabu teme, kao što npr. ženski libido ili sterilitet i utičemo na osvešćenje javnosti kao i medicinskog osoblja. Želimo biti ženstvene i uživati neometano u svojoj ženstvenosti.