HORMONSKA VEZA
Kakva je veza vasih hormona sa vasim reproduktivnim zdravljem i šta sve mozete da uradite da unapredite svoje hormonsko zdravlje.

Prilikom kupovine ulaznice za konferenciju, dobićete potvrdu na mail sa uputstvom za pristup online konferenciji. Koristimo Wooocomerce platformu, tako da je vaša transakcija sigurna. Ukoliko ste pravno lice, ili vam je potreban fiskalni račun, molim da se za kupovinu karte obratite direktno na mail office@zutouze.com

O konferenciji

Regionalna online konferencija HORMONSKA VEZA je isključivo ženska konferencija koja okuplja veliki broj doktorki iz regiona, svake eksperta u svojoj oblasti a sve u cilju unapredjenja ženskog reproduktivnog zdravlja; ali i ogroman broj žena terapeutkinja, nutricionista, naturopata, fitoterapeuta i drugih specijalnosti.

Ovde su isključivo žene, zato što žene najbolje mogu da prepoznaju i razumeju problem reproduktivnog zdravlja, zato što žene najbolje znaju šta znači ciklus, menstruacija, trudnoća i izazovi društva sa kojima se sve žene susreću svakodnevno.

Zdrava žena je stub drustva, kada ona ne funkcionise svi ostali aspekti društva stradaju, pa tako i porodica i poslovno okruženje. Sve doktorke koje će učestvovati na konferenciji uz specijalizaciju klasične medicine pokrivaju i holistički, sveobuhvatni pristup ženi i sa puno empatije se odnose prema temama kao što su bolesti reproduktivnog sistema i hormonski poremećaji. Te savete i informacije kako da unapredite svoje reproduktivno zdravlje i rešite hormonske probleme ćete dobiti samo ovde, i imaćete priliku da svakoj od njih postavite otvoreno pitanje, za koje odgovore ne dobijate u svom Domu Zdravlja.

U vreme velikih pandemija, ubrzanog života, nerealnih očekivanja, tema ženskog zdravlja postaje sve važnija i tako i neophodnost da same naučimo kako da preduzmemo sve mere da unapredimo svoje zdravlje. Ova konferencija je edukativnog tipa a cilj konferencije je poboljšanje vašeg zdravlja, rešenje problema za koje ne znate rešenje, kao i povezivanje i deljenje iskustava sa drugim ženama.

Raspored predavanja

  • 1. Lekcija

Mag Jelena Pack, dipl. Naturopata. Uvodno predavanje organizatora konferencije predsednice Udruženja/Udruge žena Žuto UŽE

  • 2. Lekcija

Dr. Sanja Toljan, specjalista anesteziologije, reanimacije i intenzivnog liječenja, takodje psihoneuroendokrinoimunolog Zagreb, Hrvatska
Tema: Endometrioza i hormoni

  • 3. Lekcija

Mag. ph. Ana Lipowatz, farmaceutkinja i nutricionistkinja Beč, Austrija
Tema: Ishrana i emocije

  • 4. Lekcija

Dr. Slavica Vasiljević, specijalista ginekologije i tradicionalne kineske medicine, Beograd, Srbija
Tema: Potisnuta ženstvenost

  • 5. Lekcija

Dr. Slavica Stefanović, specijalista fizikalne medicine, rehabilitacije i kvantne medicine, Beograd, Srbija
Tema: Holistički pristup zdravlju žene u reproduktivnom periodu

  • 6. Lekcija

Dr. Martina Bračun, specijalista ginekologije i opstetricije, Zagreb, Hrvatska
Tema: Šta da uradimo ako do željene trudnoće ne dolazi

  • 7. Lekcija

Dr. Ana Gifing, secijalista anesteziologije sa reanimatologijom, Anti-aging medicina Beograd, Srbija
Tema: Hormonske promene u predmenopauzi i menopauzi

  • 8. Lekcija

Maja Obrovac Glišć, Magistar Nutricionizma Zagreb
Hrvatska Tema: Metabolizam hormona

  • 9. Lekcija

Prim. Dr. Mr. Dr. Biljana Živaljević, Specijalista ginekologije Beograd, Srbija
Tema: Tabu teme o kojima jos uvek nismo spremne da pričamo

  • 10. Lekcija

Dr med. univ. Lejla Buko-Harmandić, Specijalista ginekologije i akušerstva, Beč, Austrija
Tema: Miomi materice-diagnostika i terapija u fertilnom periodu žene

Pristup lekcijama

Sve drage žene, doktorke ovde će od srca podeliti sa Vama sve informacije koje su važne za očuvanje ali i lečenje vašeg reproduktivnog sistema. Ova predavanja će biti bolja od svake knjige koju možete da pročitate na ove teme, a konferenciija će biti skriveni kutak da postavite Vaše intimno pitanje i pobedite sve strahove i dileme. Vrlo je važno da dodjete otvorenog srca, bez straha postavljete pitanja a mi ćemo sve učiniti da ova zajednica postane HORMONSKA VEZA i vaše utočište od sveta predrasuda i nerazumevanja.

Dr Sanja Toljan
Mag Ph Ana Lipowatz
Dr Slavica Vasiljević
Dr Slavica Stefanović
Dr Martina Bracun
Dr Ana Gifing
Mag Maja Obrovac Glišić
Prim Dr Mr Biljana Živaljević
Dr med. univ. Lejla Buko-Harmandić
Mag Jelena Pack
Paket

Svrha konferencije

Na konferenciji ćemo govoriti o svim temama vezanim za reproduktivno zdravlje žene i hormonima. Koliko hormoni utiču na naše reproduktivno zdravlje i šta se dešava kada se suočavamo sa stanjima kao što su ciste, miomi, policistični jajnici, insulinska rezistencija, problemi sa štitnom zlezdom, endometroza, adenomioza, sterilitet, problemi nadbubrežnih žlezda. Koliko se naši hormoni odražavaju na nas ciklus, menstruaciju i ovulaciju? Takodje ćemo obuhvatiti hormonske promene koje žena prolazi od puberteta do postmenopauze i kako se to odražava na njeno emocijonalno i psihičko zdravlje. Veoma važna tema kojom se bavimo je kako da unapredimo svoju plodnost i kako da promenom navika i ponašanja osiguramo zdravu trudnoću. Šta sve možemo da uradimo da sprečimo pojavu bolesti i komplikacija a ukoliko je problem već tu, koji su najbolji načini lečenja.

Želimo da zajedno širimo svestnost o problemima koji idalje važe za tabu teme, kao što npr. ženski libido ili sterilitet i utičemo na osvešćenje javnosti kao i medicinskog osoblja. Želimo biti ženstvene i uživati neometano u svojoj ženstvenosti.

Osiguraj svoje mesto na edukaciji kupovinom karte

Kupovinom ulaznice, dobićete pristup zatvorenoj FB grupi u kojoj možete slušati pripremljena predavanja, komunicirati sa predcednicom Jelenom Pack i ostalim članicama grupe ili doktorkama predavačicama. Grupu možete sve do poslednjeg dana konferencije 14.2.2021 posećivati u svakom momentu kada to poželite i gledati predavanja u momentu kada vama za to najvise odgovara.

Prilikom kupovine ulaznice za konferenciju, dobićete potvrdu na mail sa uputstvom za pristup online konferenciji. Koristimo Wooocomerce platformu, tako da je vaša transakcija sigurna. Ukoliko ste pravno lice, ili vam je potreban fiskalni račun, molim da se za kupovinu karte obratite direktno na mail office@zutouze.com

Organizator konferencije- Jelena Pack

Idejni tvorac i organizacioni odbor konferencije u jednom

Jelena Pack je, pored mnogobrojnih drugih diploma, i sertifikovani austrijski i nemački naturopata sa užom specijalnošću bolesti reproduktivnog sistema i hormonski poremećaji. Naturopatija je nauka koja je prilično rasporstranjena u svetu i komplementarna je sa zapadnom medicinom. Ona nas uči kako da prirodnim metodama podstaknemo telo ka samoizlečenju. Naturpotaija obuhvata metode kao sto su specifičan nutricionizam za pojedinačna stanja reproduktivnog sistema, primena prirodne suplementacije, čajeva, promena navika, uključivanje metoda opustanja, specifičnih vežbi i psihološke podrške ženi.

Sticajem okolnosti Jelena Pack se specijalizirala za stanja kao sto su endometrioza, policistični jajnici i miomi i uložila je godine truda i edukacije u traženje rešenja za hormonski uslovljenu bolest (endometriozu) o kojoj se naučno najmanje zna. Nakon godina traženja pravog tretmana i pohađanja raznih seminara lekara, edukacija i kongresa, Jelena je odlučila da da svoj doprinos nauci na način da je dobrovoljno učestvovala u ispitivanjima nekoliko najvećih medicinskih univerziteta u Americi i Australiji koji su trenutno u potrazi za opcijama lečenja ovog problema i edukacije stručnjaka za adekvatno lečenje. Tada je shvatila da je jedini način da se lekari obuče i pripreme na bolest koja dobija neopisive razmere u 21.veku (po statistikama na ova dva kontinenta, jedna od deset žena boluje od hormonski uslovljene bolesti kao posledice zagađenja, loše ishrane u savremenom svetu, sve težih izazova života, stresa i mnogih drugih faktora) jasan apel ženama da njihov problem ne da nije zanemarljiv, već može drastično da utiče na sve delove društva (posao, porodicu, partnerstvo). Odlučila je da udruži žene i skrene pažnju javnosti na njihov problem i osnuje Udruženje žena Žuto UŽE u Srbiji a zatim ubrzo i Udrugu žena Žuto UŽE u Hrvatskoj, koji 3 godine kasnije broji oko 2000 žena sa naših govornih područja koje žive širom sveta. Takođe, želi da svoje iskustvo i znanje stavi na raspolaganje onima kojima je to preko potrebno, a nisu u stanju da odgovore traže širom sveta, običnim ženama koje su zaposlene, majke, supruge i omogući im bolju svakodnevnicu.

citat

Facebook grupa
"HORMONSKA VEZA" Online konferencija

Konferencija će se održati u vidu edukativnog Facebook dogadjaja u grupi zatvorenog tipa. Trajaće ukupno 30 dana a poslednji 31. dan je rezervisan za dodelu nagrada u grupi. Sva predavanja lekara će biti u formi lekcija. Svaki drugi dan će se u grupi objavljivati novo predavanje po rasporedu konferencije u trajanju od max. 60 minuta. Imaćete mogućnost da posle svakog predavanja komentarišete i diskutujete, delite mišljenja, iskustva i povezujete se jedna sa drugom ali i sa doktorkama predavačicama. Doktorke će se potruditi da u grupi odgovore na sva vaša pitanja. Lekcije će u grupi biti online zaključno sa 14.2.2021. kada se uklanjaju iz grupe. Ukoliko poželite da kupite trajni pristup materijalima, moćićete to da uradite preko stranice www.zutouze.com

Prilikom kupovine ulaznice za konferenciju, dobićete potvrdu na mail sa uputstvom za pristup online konferenciji. Koristimo Wooocomerce platformu, tako da je vaša transakcija sigurna. Ukoliko ste pravno lice, ili vam je potreban fiskalni račun, molim da se za kupovinu karte obratite direktno na mail office@zutouze.com.

Partneri edukacije

lepa-i-srecna
calivita
siberian-wellness

O našoj konferenciji su pisali

Česta pitanja

Gde mogu da slušam predavanja u sklopu konferencije?

Ovogodišnja konferencija će se odvijati u obliku 30-todnevne online edukacije. Kako biste ova važna predavanja poslušale u miru i okruženju gde bez suzdržavanja možete da postavite pitanje i podelite svoje probleme, predavanja smo postavili u jednu Facebook grupu zatvorenog tipa. Ta je grupa postavljena kao edukaciona platforma sa 9 lekcija i sva predavanja će se nalaziti pod najavljenim lekcijama.

Šta ako kupim kartu, a ne stignem da ispratim predavanja od početka?

Predavanja će biti smeštena u Facebook grupu kojoj se možete pridružiti i nakon samog otvaranja grupe i konferencije 15.01.2021, a tempo i raspored kojim ćete preslušavati predavanja određujete sami. Prvo predavanje objavljujemo 15.01., a poslednje 02.02.2021 Grupa je nakon poslednjeg predavanja otvorena do 14.02.2021 za komunikaciju i dodele nekih važnih nagada pa od 02.02. kada objavljujemo poslednje predavanje, do 14.02. 2021 imate vremena da preslušate sva predavanja retroaktivno. Ukoliko vam treba još vremena, uz dodatnu naplatu možete da osigurate trajni pristup snimcima predavanja.

Šta ako nemam FB profil?

Ova edukacija vredi truda da ga otvoriš sada jer te u grupi uz predavanja očekuju i diskusija i razmena s drugim učesnicima. Ako ipak ne otvoriš FB profil, snimcima nakon 14.02.2021. možeš da pristupiš preko web stranice http://www.zutouze.com/

Hoću li prve lekcije moći da preslušam i kasnije?

Da, lekcije se otvaraju svaki drugi dan, jedna po jedna kako biste imali dovoljno vremena da postavite pitanja i komentare. Sve lekcije će biti otvorene za preslušavanje i diskusija za učestvovanje ako želite, do 14.02.2021.

Da li postoji mogućnost plaćanja preko računa (za pravne osobe)?

Postoji. Sve što trebate je zatražiti ponudu putem maila office@zutouze.com i nakon uplate po ponudi na vaš email će stići račun i podaci o pristupu predavanjima. U cenu nije uračunat PDV, Udruženje i Udruga nisu u sistemu PDV-a.

Da li imate opciju povraćaja novca za online edukaciju ukoliko to nije ono što nam treba?

Da. Ukoliko krenete i odslušate prve dve lekcije, povraćaj novca možete zatražiti najkasnije do 18.01.2021.

Mogu li se ova predavanja nekome pokloniti i nakon 15.01.2021.?

Da, sve do 10.2.2021. ćemo primati prijave za ulazak u FB grupu. Nakon toga se pristup paketu svih snimaka može kupiti i pokloniti dragoj osobi koja bi se tome obradovala.

Gde mogu videti raspored lekcija i predavanja?

Na ovoj web stranici se nalazi popis svih doktorki kao i tema o kojima će one govoriti po lekcijama i danima. Prva lekcija se otvara kada i grupa, 15.01., druga lekcija se otvara 2 dana kasnije, treća 4 dana kasnije i tako svaki drugi dan do 02.02.2021.

Kako mogu platiti kartu za online edukaciju?

Karta se plaća online, kreditnom karticom ili uplatom na račun direktno. Plaćanje je potpuno sigurno i vrši se preko platforme za prodaju – Woocomerce. Za svaku kupljenu kartu dobijate potvrdu o uplati i pristup predavanjima.

Kako ću moći da pristupim FB grupi sa predavanjima?

U roku od 3 dana od uplate, na email dobijate uputstvo za pristup našoj edukativnoj Facebook grupi, gde možete pratiti sva predavanja i diskusije za vreme trajanja konferencije.

Da li je moguće zakazati kod vas individualne konsultacije na temu nutricionizma kod hormonskih poremećaja i bolesti reproduktivnog sistema, kao i savetovanje na temu promene navika na putu ka začeću, i prirodne suplementacije kod prevencije bolesti i podrške lečenju??

Da. Ukoliko vas interesuje ova opcija, pošaljite zahtev na mail office@zutouze.com i zatražite informacije o tome kako izgleda individualno savetovanje.

Kako mogu da odgledam konferenciju po završetku online konferencije 14.2.2021.?

Svi videi će biti smešteni nakon online konferencije na ovoj stranici. Klikom na "kupite pristup" moći ćete da pristupite prodavnici i odaberete predavanje koje želite da pogledate. Nakon izvršene uplate, pošaljite broj uplate na mail zutouze@gmail.com i dobićete jedinstveni kod. Nakon unešenog koda, direktno ćete imati pristup lekciji.

Upozorenje: Svi materijali i snimci na stranici Žuto UŽE, pripadaju isključivo Udruženju/Udrugi. Svako nelegalno preuzimanje i deljenje materijala bez pristanka i potpisanog ugovora sa Udruženjem/Udrugom, biće sankcionisano i počinioci će biti pozvani da preuzmu odgovornost.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
en_GBEnglish
Odaberite valutu
HRK Hrvatska kuna